13 kilos vægttab

Når der starter klienter hos mig, så beder jeg dem næste altid tage billeder af sig selv i undertøj. Det er voldsomt grænseoverskridende for de fleste, men det er tilgengæld noget af det mest motiverende, når man begynder at tabe sig. Det er nemlig lettest for dig selv at se fremgangen, når du sammenligner dine billeder efter nogle måneder. Og når du har nået dit ønskede vægttab, så er dine startbilleder en rigtig god reminder om, hvorfor du skal holde fast i de gode vaner – du vil nemlig ikke smide det hele på gulvet og ende der, hvor du startede.

Jeg er SÅ glad, og jeg troede faktisk aldrig det skulle lykkes mig, men jeg har fået lov til at vise jer nogle billeder af  en super flot præstation. Jeg har lovet at holde hende helt og aldeles anonym, fordi hun på ingen måde er stolt af sine før-billeder, og det vil jeg selvfølgelig respektere. Hvis billederne er lidt ujævne i kanten, så er det simpelthen fordi jeg ikke er nogen haj til at klippe billeder ud i paint. Der er ikke pillet ved billederne ud over at baggrunden er klippet fra, så man lettere kan sammenligne de to billeder.

Klienten tabte 13 kilo og 50 cm

13 kilo og mere end 50 cm tabt

Sidste år startede hun hos mig i et individuelt forløb med kostvejledning, og efter lidt tid på egne ben startede hun i mit gruppeforløb med ugentlige træninger i Lystrup. Hun havde et vægttab på 13 kilo og 51 cm, da hun sluttede hos mig i starten af december 2014.

Holder hun mon vægttabet i dag?

I dag skriver vi 13. marts 2015, og hun holder stadig vægten. Hun endte med en slutvægt, der var lavere end det, som hun turde drømme om, da hun startede. Det er simpelthen så flot et stykke arbejde, som hun har lagt for dagen, og jeg er stolt over, at jeg har været med på hendes rejse.

Hvis du har brug for hjælp, så er jeg klar til at hjælpe dig tættere på din drømmevægt eller dit livs form. Du kan enten fange mig på tlf 2264 8815 eller sende mig en mail her: heidi@foodfix.dk – så tager vi en uforpligtende snak og finder frem til den rette løsning for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *