Bare tæer i sandalerne

forår blomster tulipanJeg elsker forår – især når solen brager derudaf, og det er tid til bare tæer i sandalerne. Det er jo helt vildt, som naturen buldrer frem med grønt overalt. Hækken er sprunget ud, der er tulipaner i haven, og vi har allerede haft gang i grillen flere gange.

Og så er der nogle andre ting, som jeg ser frem til hvert eneste år:

  1. Flyverdragter, vanter og huer kan pakkes væk og skal ikke længere slæbes frem og tilbage til skole/institution
  2. Ungerne er mere aktive ude med vandpistoler, trampolin og gemmeleg
  3. Humøret stiger sådan helt generelt
  4. Det er lyst, når jeg står op kl. 5 om morgenen og gør klar til dagens første klienter, der kommer til træning kl. 6
  5. Der er endelig masser af dansk frugt og grønt i butikkerne igen

Men noget af det bedste er altså, at den daglige strømpekamp med familiens yngste er forbi. Min datter har et eller andet med tøj. Det SKAL være blødt, og især strømperne skal være nogle helt bestemte – ellers kan hun ikke holde ud at have dem på. Det kan lyde som en lillebitte ting, men det kan tage evigheder at få hende talt i tøjet om morgenen. Og mange morgener ender det med, at hun flår det ret hurtigt af igen. Vi er som forældre blevet bedre til at købe tøj, som hun kan holde ud at have på. Det betyder masser af joggingbukser, bluser uden ret mange syninger/pailetter og helt glatte strømper i størrelse alt for stor.

Heldigvis er det sommerligt i vejret de her dage i vores smukke Danmark. Så kan jeg droppe al kamp omkring strømper og i stedet finde sandalerne frem. Selvfølgelig er to sæt børnefødder vokset hen over vinteren, så ingen af dem kan passe sandalerne fra sidste år. Storebror på 10 klarer sig med kondisko ind til videre, mens lillesøster faktisk går rundt med storebrors aflagte fra sidste år. Jeg skal helt sikkert have købt nogle flotte, nye sandaler til dem begge, og jeg har kig på et par hos kids-world.dk (reklame), så vi kan nyde sommeren med glade, bare fødder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *