Det handler ikke kun om idealvægt

Sammenligningsbillede_SLUT

For 3 måneder siden startede Kristina hos mig i et rent onlineforløb. Hun har fået udleveret en kostplan, der er skræddersyet til hendes energibehov, pengepung, og der er taget hensyn til fødevareintolerancer.

Jeg var spændt på at hjælpe Kristina, fordi hun allerede havde et optimalt BMI, da hun henvendte sig. Men idealvægt og BMI er bare ikke særlig relevant for ret mange. Det er derimod spejlbilledet og den følelse man får i maven, når man studerer sig selv i undertøj. Og det har vi heldigvis fået gjort noget ved.

Hun har tabt sig lige knap 4 kilo og ikke mindre end 22,5 centimeter. Jeg synes det er helt fantastisk, at man faktisk kan hjælpe et andet menneske, selvom det hele foregår via mails frem og tilbage.Og her får I lige Kristinas egen vurdering af sit forløb:

Evaluering af forløb

Beskriv dit forløb hos Foodfix:

Jeg synes mit forløb hos Foodfix har været utroligt godt, der har fra start været kompetent hjælp, og det er kommet til udtryk når der bl.a har været spørgsmål omkring kosten, men også omkring træning. Jeg har haft et forløb med ren kostvejledning, kosten var sammensat med fokus på min økonomi, og der var taget hensyn til hvilken råvarer jeg ikke kunne tåle. Maden var simpel, og jeg synes det fungerede godt at der blev lavet mad til flere dage, så man ikke skulle stå i køkkenet hver dag. Det gjorde det nemt når man skulle have frokost dagen efter på jobbet. Jeg er generelt blevet klogere, men også udfordret i at skulle prøve noget andet end de tidligere faste opskrifter.

Er du tilfreds med resultatet?

Jeg er over alle forventninger tilfreds med det resultat, der kom gang i vægttabet fra start – trods det i en længere periode stod stille. Jeg er glad for at være kommet ned på en vægt som jeg kan forholde mig til positivt.

Hvordan har din kost ændret sig?

Min kost har ændret sig, der er kommet mere styr på hvilke råvare jeg sammensætte for at få mest ud af bl.a min træning, Nu ved jeg hvor meget jeg skal have af de forskellige måltider, og det er bare blevet en naturlig ting.

Hvordan har din træning ændret sig?

Min er blevet mere fast, og mere intensiv. Jeg har ikke så meget fokus på løb som jeg havde til at starte med, men mere styrketræning og sørge for at jeg presser mig

Har du opnået andre mål end dem på vægten?

Er blevet mere glad for mig selv, begynder at gøre noget mere ud af mig selv. Jeg er blevet i bedre humør, min “lunte” er ikke så kort mere, og hidser mig ikke så meget op over spå bagateller. Derudover er der mere styr på maveproblemer, og har fået muskler 😉

Hvordan vil du spise og træne fremadrettet?

Træne fast 4 gange om ugen, Spise efter de anførte anvisninger som jeg har spist efter de sidste 3 måneder.

Har du oplevet andre positive ting i forbindelse med dit forløb?

Er nævnt længere oppe. Min blodsukker er blevet mere stabilt, har ikke den samme lyst til søde sager. Det popper dog op nogen gange. men kan sagtens finde sundere alternativer som kan tilfredsstille behovet.

Vil du anbefale et lignende forløb hos Foodfix/Heidi til andre?

Ja, helt sikkert. Det er et nemt og overskuelige forløb. og der sker resultater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *