E-bog “Slip slankekurene”

Gratis e-bog: Slip slankekurene

Er du klar til at sige farvel til slankekurene?

Jeg har lavet en e-bog, som jeg rigtig gerne vil give til dig. Den handler om, hvad du kan gøre for at slippe ud af den onde slankekursspiral, og hvordan du en gang for alle kan slippe af med de overflødige kilo på en sund og god måde.

 

Du kan skrive dig op til download af e-bogen her:

JA TAK, STIK MIG DIN E-BOG

Når du har modtaget bogen, så vil du efterfølgende modtage mails fra Foodfix med yderligere inspiration og viden til en sund hverdag. Du kan når som helst afmelde dig, hvis du ikke synes, at indholdet er relevant for dig.

Hvis du synes, det er tid til at sige “Farvel slankekur” og gå et nyt sundt og fit liv i møde, så kan jeg kun anbefale dig at bruge en lille halv time på bogen. Mere skal der ikke til for at komme i gang, og det kan du gøre allerede i dag. Der er ikke nogen grund til at vente til i morgen.

Hvis du vil noget andet med din krop og din sundhed, så må du gøre noget andet, end det, du har gjort hidtil. Og lad være med at gå på endnu en slankekur. Du har fortjent bedre!

Hvorfor skal du tage mine ord for gode varer? Det skal du, fordi jeg er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab og sundhed. Jeg er uddannet fra velansete Precision Nutrition i ernæring  og har desuden diverse træneruddannelser. Som kostvejleder og personlig træning dækker jeg Århus og omegn samt resten af landet i online forløb. Kontakt mig gerne på heidi@foodfix.dk, hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil i gang med en sundere livsstil.