En rejse med sundhed

A_hanging_carrot

I aftes fik jeg en rigtig dejlig mail, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg har slettet de dele af mailen, der er meget personlige, men I får essensen af mailen i dette indlæg. Det er en mail fra en klient, som startede hos mig efteråret. Hun har været en hård nød at knække på den måde, at det har taget tid at få hende til selv at tage ansvaret for sin kost og sin træning. Som så mange andre, så ville hun meget hellere have en fix og færdig kostplan, der dikterer, hvad hun skal spise og gerne også hvornår. Jeg var på nippet til at give den til hende, men så tænkte jeg mig om en ekstra gang, for det harmonerer bare ikke med mit Foodfix koncept. Hos mig skal man lære at gøre tingene selv og ændre vanerne lidt ad gangen. Hvis jeg trækker en kostplan ned over hovedet på hende, så kan hun tabe 20 kilo på rekordtid, men risikoen for, at hun taber det hele på gulvet og ender med at tage de 20 kilo på igen, er alt for stor, hvis ikke hun undervejs lærer “hvordan og hvorfor”. Og hun har rykket sig rigtig meget i de seneste uger. Hun får prioriteret sig selv og sin sundhed højt og er klar til at tage det med oprejst pande, hvis omgivelserne ryster lidt på hovedet af hende og synes, at hun er “kedelig”, hvis hun takker nej til alkohol ofte og til gengæld vælger at prioritere sin søvn.

Jeg er simpelthen så glad for, at hun har fået fat i den lange ende og virkelig er begyndt på sin rejse mod et sundere liv i balance. Her kan du se uddrag fra hendes mail til mig:

“Godaften Heidi
Jeg har haft meget fokus på min søvn i den sidste uge og har virkelig anstrengt mig for at nå op på de 7 timer hver nat. det er gået okay, men min familie griner når jeg siger at jeg går i seng klokken 21:00. men jeg har måttet indse at skal jeg træne, så er det fra morgenstunden inden arbejdet sluger min tid og min energi.
  
Jeg er glad for der hvor jeg er i dag…. i morges hoppede jeg først over vægten, men tænkte så at jeg da lige kunne se hvordan status var. Den sagde xx kg og jeg blev så glad. Jeg har i dag lært at tage styringen over mit madindtag, hvilket jeg ikke tror jeg har haft før. Jeg elsker at træne og få sved på panden…. men har også indset at der er et stykke vej før jeg er i mål. Men det er en vej som jeg ser frem til at betræde.
 
At jeg er der i dag, kan jeg kun takke dig for…jeg ved godt at det også er mig selv… men du gav mig skubbet og viser mig vejen.
og det vil jeg gerne takke dig for… tak fordi du stadig vil guide og ikke mindst træne med mig. det betyder vildt meget!!! 
 
Tak fordi du så noget i mig og nu vil jeg fandme sparke røv!!!!!”

I mine øjne bliver det ikke meget bedre end det her! Jeg glæder mig rigtig meget til fortsat at være en del af hendes rejse – og tænker jeg skal vise jer nogle totalt seje før/efter-billeder om nogle måneder. Hende her, hun bliver for vild, når hun gennemgår sin transformation med fokus på sundhed frem for sult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *