Farvel til en sukkerjunkie

Det her indlæg handler om en kvinde, der har gået hos mig i 2 x 12 uger sammenlagt. Først alene og siden som en del af et gruppeforløb. Hun startede med et ønske om at tabe sig og havde et mål, som hun ikke selv troede på. “Jeg vil gerne veje xx kilo, men det er slet ikke realistisk!” – og så ville hun gerne sige farvel til sin indre sukkerjunkie.

Det viste det sig dog at være – hun kom faktisk længere ned i vægt end det. På intet tidspunkt i hendes forløb, har hun været fanatisk. Der har været plads til lidt hygge, men hun har også været klar til at rette ind, hvis hun i perioder trængte til, at det hele skulle gå lidt hurtigere.

tanja_cm

Hun endte med at tabe 13 kilo i alt og mere end 50 cm samlet. Virkelig flot resultat!

Her får du hendes egen vurdering af forløbet:

Evaluering af forløb

Beskriv dit forløb hos Heidi:

Jeg startede i maj og sluttede i november, med nogle ugers pause i midten. De første 12 uger trænede jeg alene, mest løb. De sidste 12 uger trænede jeg med en gruppe kvinder i et vægttabsforløb, vi mødtes også en gang pr uge.

Er du tilfreds med resultatet?

JA!

Hvordan har din kost ændret sig?

Jeg spiser meget få kulhydrater fra brød, pasta, ris og kartofler nu, hvilket jeg gjorde før. Jeg har skåret drastisk ned på sukkerindtaget og jeg spiser flere grøntsager end tidligere.

Hvordan har din træning ændret sig?

Jeg er kommet i meget bedre form og har fået en masse gode øvelser jeg kan bruge derhjemme. Jeg er kommet i gang med at løbe igen.

Har du opnået andre mål end dem på vægten?

Jeg er kommet i bedre form og dermed har jeg det bedre med mig selv.

Hvordan vil du spise og træne fremadrettet?

Jeg vil fortsætte med ikke at spise så mange kulhydrater og fortsætte med ikke at spise så meget sukker.

Har du oplevet andre positive ting i forbindelse med dit forløb? (fx mindre stress, mere overskud, pænere hud, bedre søvn, stabilt blodsukker, mindre hovedpine osv.)

Min hud er blevet pænere.

Hvad er det vigtigste du har lært under dit forløb, og som du vil tage med dig videre i livet?

Jeg har fået den sunde kost etableret i min hverdag og jeg ved nu hvordan jeg skal spise, for ikke at tage på igen.

Vil du anbefale et lignende forløb hos Foodfix/Heidi til andre?

Hvad ja – hvorfor:

ja, fordi det er en god måde at tabe sig på, bl.a. fordi man ikke skal veje al sin mad og fordi man bliver øvet i selv at styre sit kostindtag – man får ikke en fast kostplan, det er mere frit og det er godt.

Hvis nej – hvorfor ikke:

 

Andre kommentarer, ris/ros må du meget gerne skrive her:

Jeg har været rigtig glad for din hjælp og jeg er rigtig glad for at du gav mig et godt tilbud i maj måned og dermed fik mig sparket i gang med det længe ventede vægttab J Jeg er super tilfreds. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *