Forløb

Nærmere beskrivelse af mine forskellige former for forløb, finder du her:

  • Individuelle forløb

    for dig, der vil have fuld fokus på dine udfordringer og mest personlig vejledning direkte fra mig (gælder også kostvejledning online)

  • Vægttabsforløb i grupper

    for dig, der gerne vil dele dine erfaringer med andre i samme båd, sparre med dem og samtidig få min personlige vejledning løbende

Er der noget, som du mangler for at det mine forløb passer helt til dig? Send mig en mail, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi kan skrue det sammen, så det passer bedst til dit liv. Og du finder mig lige her: heidi@foodfix.dk

Der er også mulighed for individuelle forløb med fokus på stress, bedre immunforsvar, større muskelmasse eller blot en sundere hverdag for dig (og din familie eventuelt). Jeg tilbyder kostvejledning online eller hjemme hos dig, hvis du bor inden for en rimelig kørselsafstand. Der er også altid mulighed for at komme til Lystrup eller Århus og mødes med mig.

Når jeg laver online kostvejledning, så bruger vi mails, Skype og telefon til at kommunikere med hinanden. Jeg har god erfaring med at få online kostvejledning til at fungere – og det kan fint kombineres med fysiske møder en gang om måneden eller en gang i kvartalet. Det er helt op til dig – vi finder den løsning, der passer allerbedst til dig, og jeg giver gerne mit forslag til en optimal sammensætning af et forløb til dig.