Foodfix Sundhedsboost

Trænger du til at finde tilbage til de gode takter?

Er du klar til 14 dages sundhedsboost med en kost, der sidder lige i skabet, og træning, der støtter op om dit projekt?

Meld dig til Foodfix Sundhedsboost og bliv guidet igennem kost, træning og få masser af gode tips og tricks undervejs. Når du har tilmeldt dig, modtager du kort efter en bekræftelsesmail, hvori du lige skal konfirmere, at du vil endeligt tilmeldes.

Herefter dukker der kort tid efter en mail op med din kost de næste 14 dage. Dagen efter kommer der en træningsoversigt, træningsprogrammer og videoer, så du kan komme godt i gang med din træning.

personlig træner

Jeg er klar til at svare på dine spørgsmål undervejs, hvis du får brug for hjælp

Fire dage senere starter det egentlige forløb. Hvorfor fire dage senere? Fordi du så har haft rig mulighed for at forberede dig mentalt og rent praktisk. Du skal have handlet ind, støvet træningstøjet af og fundet målebåndet frem fra gemmerne. Hvis du er klar til at starte før de første fire dage er gået, så er du velkommen til at gøre det.

Hver dag sender jeg dig en mail med relevant information i form af enten videoer, tips & tricks, links til gode indlæg på min blog og så videre. Under hele dit forløb må du stille spørgsmål til mig via mail, så jeg kan være med til at sikre, at du kommer godt igennem. Jeg er altså med dig hele vejen, så du har din egen vejleder og træner med på sidelinjen.

14 dage redder ikke din sundhedsstilstand, men det er alletiders mulighed for at gøre en ekstra indsats for sundheden. Er du klar?

Foodfix Sundhedsboost – prisen

350,- for hele herligheden.

Jeg er sikker på, at du synes, din sundhed er 350,- kr. værd- Enig?

Når du er tilmeldt, så sender jeg dig en faktura på den mailadresse, som du tilmelder dig med.

Det gode ved det her forløb er, at du sagtens kan fortsætte ud over de 14 dage. Der er intet, der afholder dig fra at blive ved. Hvis du trives, hvorfor så ikke bruge en måned eller mere på det? Du betaler selvfølgelig kun for de første 14 dage.

Dit forløb er dit alene, og det betyder, at det ikke er tilladt at videresende mails og andet materiale, som du modtager undervejs.

Tallerken med grøntsager og bær

Masser af grøntsager og bær holder maven i topform

Foodfix Sundhedsboost – Kosten

Den kost, som du kommer til at spise, under dit forløb er ret stram. Jeg har sat nogle helt faste rammer, som du skal bevæge dig inden for. Det er kun 14 dage, så det klarer du! Du skal være forberedt på, at du skal spise MASSER af grøntsager, sunde fedtstoffer, gode proteinkilder og drikke en spandfuld vand hver eneste dag. Derudover anbefaler jeg dig en række kosttilskud, men de er IKKE et must for at kunne gennemføre Foodfix Sundhedsboost.

Foodfix Sundhedsboost – Træningen

Trænigen er velegnet til dig, der ikke allerede dyrker styrketræning i et fitnesscenter. Du kan udføre programmerne hjemme i din stue, ude i haven eller i et decideret træningscenter. Du behøver ikke noget udstyr ud over tøj og sko, som du kan bevæge dig i. Du skal være forberedt på at træne fire dage i streg og derefter holde en enkelt fridag, inden det går løs igen. Du træner kun med din egen kropsvægt, men jeg garanterer dig for, at der er rig mulighed for sved på panden.

Vil du med?

Det bliver FEDT! Eller…. der bliver mindre fedt 😉