Vægttabsforløb i grupper

Jeg afholder løbende vægttabs- og træningsforløb i grupper med max 12 deltagere. Min erfaring viser, at deltagerne i denne type forløb har rigtig stor glæde af at kunne spare med hinanden og hjælpe med at holde dampen oppe hos hinanden. Selvom der er tale om gruppeforløb, så får du stadig personlig feedback uge for uge, og jeg er hele vejen igennem klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig videre i den rigtige retning.

Kontakt mig på heidi@foodfix.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

Klar til træning på stuegulvet på kettlebells og håndvægte

Du kan træne hjemme på stuegulvet og spare det dyre medlemsskab i fitness – eller brug naturen. Det vigtigste er at finde noget, som du er glad for og som ikke dræner dig.

Jeg kører flere typer af gruppeforløb:

Foodfix Vanebryder

Foodfix Vanebryder forløbet er for dig, der er træt af mislykkede slankekure, ikke orker flere stramme kostplaner og komplicerede træningsprogrammer. Lær at bryde de dårlige vaner og erstatte dem med nye, sundere rutiner på en måde, der giver mening i dit liv. Mest mulig sundhed med mindst mulig indsats. Læs mere om Foodfix Vanebryder her.

 12 ugers online vægttabs- og træningsforløb:

Deltagerne i denne type forløb modtager ugentlige personlige kostvejledninger og tilbagemeldinger på kostdagbøger via mails. Samtidig får alle adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor man kan stille spørgsmål direkte til mig og de øvrige deltagere. Jeg kigger ind i gruppen et par gange om ugen.

Der udleveres træningsprogrammer, opskrifter og masser af viden til deltagerne. Hver uge får gruppen en ny opgave/udfordring, der understøtter den gode udvikling hen imod en sundere livsstil.

Se priser her

Send mig en mail for at blive skrevet på venteliste til næste online gruppeforløb her: heidi@foodfix.dk

12 ugers vægttabs- og træningsforløb i Lystrup:

For at kunne deltage i dette forløb, skal du kunne træne sammen med resten af gruppen en gang om ugen i Lystrup, Nord for Århus. Jeg forventer, at du deltager og er indstillet på at give den en skalle alle 12 uger. Hver træning består af 60 minutters power walk, hvor vi snakker sammen omkring hvordan det går med kost og træning. Derudover er der ca. 45 minutters HIIT træning, hvor vi giver den gas udendørs. Vi træner uanset, hvordan vind og vejr arter sig. Og bare rolig, du kommer ikke til at fryse.

Der er mulighed for at tilkøbe en ekstra ugentlig træning hver torsdag.

Ud over de ugentlige træninger, så har du mulighed for at tilkøbe kostvejledning alle 12 uger, så jeg vejleder dig via mail hver uge, tjekker op på dine fremskridt, laver kostplaner osv.

Alle deltagere får desuden adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer med de andre deltagere og mig. Hver uge poster jeg nye udfordringer i gruppen, som du med fordel kan deltage i for at opnå et endnu bedre resultat.

Der udleveres træningsprogrammer, opskrifter og masser af viden til deltagerne.

Se priser her

Du kan sikre din plads ved at blive skrevet på ventelistetil næste forløb her: heidi@foodfix.dk

Small group training

Small group training er træning på mindre hold med max 5 deltagere på hvert hold. Der er træning mandag, onsdag og fredag morgen kl. 6:00-6:45.

Du kan deltage fra en til tre gange ugentlig. Et forløb varer 12 uger.

Se priser her

Du kan sikre din plads ved at blive skrevet på ventelistetil næste forløb her: heidi@foodfix.dk