Fra stress til overskud

I august måned sidste år startede Janni hos mig. Hun var sygemeldt med stress og på vej tilbage på arbejdsmarkedet. Hun manglede overskud og humøret kunne være meget bedre. Janni startede op i et gruppeforløb og fortsatte helt frem til marts måned 2016. De sidste tre måneder flyttede vi fokus fra vægttab til vedligeholdelse og forbedring af løbetider på 5 km.

Da Janni startede hos mig, kunne hun ikke udføre et almindeligt airsquat uden at vælte. Da hun sluttede, var hun i stand til at squatte helt i bund med vægt og god teknik. Kropsligt har hun forandret sig meget, men mentalt er der sket mindst lige så meget.

Janni tabte sig 7,2 kilo og blev 61 cm mindre. I alt har hun tabt 10,6% af sin samlede kropsvægt.

Janni tabte 61 cm

Janni har virkelig ændret sin krop markant og er blevet 61 cm mindre

Janni er blevet bedre til at mærke sin stress, sige nej når hun ikke har overskud og vælge de ting til, der giver hende energi og overskud. Nedenfor får du hendes egen beskrivelse af sit forløb hos mig.

Før efter billeder fra klient

Her ser du Jannis før- og efterbilleder.

“Forløbet har været rigtig godt. Jeg har lært meget om kost og motion og hvordan kroppen fungerer

Jeg er meget tilfreds med mit resultat! Ikke kun på grund af vægttab, men også fordi jeg har fået så mange gode vaner. Jeg spiser meget sundere nu. Jeg spiser mange flere grøntsager og mindre brød. Jeg spiste meget pasta før, og troede ikke at jeg kunne undvære det – det kan jeg sagtens, og jeg savner det slet ikke. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan min krop reagerer på for meget eller for lidt af noget.

 

Jeg trænede næsten aldrig før. Jeg har aldrig kunnet løbe, men nu kan jeg nemt løbe 5 km. Og på de gode dage kan jeg løbe 10 uden at holde pause. Det havde jeg aldrig troet var muligt. Jeg har heller ikke været særlig stærk i armene. Nu kan jeg sagtens lave push-ups

Ud over at tabe mig, så har jeg opnået at blive glad igen, og at få selvværd tilbage har været det vigtigste for mig, og det har jeg helt sikkert nået.

Jeg vil fremadrettet fortsætte med de gode vaner, hvor der også er plads til hygge og lækkerier ind imellem. Jeg vil fortsætte med at løbe et par gange om ugen kombineret med slyngetræning. Jeg vil fortsætte med at gå mange ture.

Janni træner med sin mor på en rejse

Janni træner sammen med sin mor på en ferie under varmere himmelstrøj

 

Jeg har meget mere energi og overskud. Jeg har langt bedre selvværd og ingen stress. Det vigtigste, jeg har lært under mit forløb, er, at motion og sund mad giver mere energi og overskud. En løbetur i snevejr på landet er det bedste for mit sind.

Jeg vil gerne anbefale andre at gå hos Heidi/Foodfix, fordi det  for mig har været den bedste beslutning i mit liv.. Før var jeg stresset og havde det ikke godt med mig selv. Heidi og pigerne har været fantastiske til at motivere, støtte, vejlede, lytte, heppe og sparke kærligt i måsen, når det har været nødvendigt! Jeg vil klart anbefale et forløb hos Heidi til andre! Det har givet mig så meget mere end bare vægttabet!

Jeg vil sige tusind tak for mange dejlige uger med de bedste piger! Vi har kæmpet sammen og opnået flotte resultater. Det har været fantastisk, og jeg er nu både lidt nervøs og spændt på at stå på egne ben. Jeg tror nok det skal gå – og hvis ikke, så ved jeg hvor jeg kan finde dig :)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *