Fyldt kyllingefilet

Jeg har den seneste uge set flere forskellige opskrifter fra mine konkolllegers hænder på fyldt kyllingefilet. Det har set virkelig lækkert ud, så jeg fik lyst til at lave min egen version. Hele familien godkendte, så nu deler jeg opskriften med dig.

Jeg brugte en stor pakke kyllingefilet med 5 filetter i.

fyldt kyllingefilet

Fyldt kyllingefilet er klar til at komme i ovnen

Ingredienser til fyldt kyllingefilet

1 bakke kyllingefilet (800 gram ca.)

1 tomat

2 fed hvidløg

10 oliven

Olivenolie

Evt. 1 tynd skive citron pr. filet

Salt og peber samt evt. andre krydderier, som du er glade for at bruge sammen med kylling

 

Sådan tilbereder du fyldt kyllingefilet

Tænd ovnen på 175 grader

Hak tomat, hvidløg og oliven og rør det godt sammen.

Smør et ovnfast fad med olivenolie.

I hver kyllingefilet laver du et snit på langs ca. midt i.

Læg kyllingefiletterne over i det ovnfaste fad og fyld hvert hul i kyllingefiletterne op med grøntsagsblandingen.

Dryp lidt olivenolie hen over krydr med salt, peber og evt. andre krydderier.

Pynt evt. hver filet med en skive citron.

Sæt kyllingefiletterne i ovnen og giv det ca. 30 minutter. Du kan altid tjekke, om kyllingen er færdig ved at stikke en gaffel i. Den væske, der kommer ud, skal være helt klar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *