Gennemsigtig squat butt og vildfarne kugler

Hvis du squatter, så vil jeg gerne give dig et råd, så du undgår at flashe din behind til et helt træningscenter. Jeg plejer at have ret godt styr på, hvilke af mine træningsbukser, der er squatsikre. Og her kan det være på sin plads med en lille definition af ordet ”squatsikker”. Det betyder simpelthen, at stoffet i dine bukser ikke bliver gennemsigtigt, når det bliver strukket godt ud, som de fleste træningsbukser i den stramme ende af skalaen bliver, når du går ned i en dyb squat.

Sidste år trænede jeg en gruppe kvinder ifm. et vægttabsforløb, og en af træningsaftenerne havde jeg et par løbetights på. Jeg plejer ellers ikke at tage til træning i mine løbetights, men denne aften er jeg formentlig kommet direkte fra løb (eller har blot haft en mindre hjerneblødning, jeg kan faktisk ikke huske det), så jeg havde et par sorte tights på. Så langt så godt.

“NEJ! Det der går ikke!”

Timen kommer godt i gang, og på et tidspunkt retter jeg på en af kvindernes squatteknik, og da jeg fornemmede, at hun er visuelt orienteret, så valgte jeg selvfølgelig at vise hende min pointe ved at lave en squat selv. Og så er det, at jeg hører bag mig ”NEJ! Det der går ikke! Jeg kan se din g-streng!” Great…. Det viser sig, at mine tights har et mesh (sådan en slags netagtig indretning) bagpå, så man kan få lidt luft til popoen undervejs på sin løbetur. Det lægger ingen mærke til, når du er i oprejst position (som de fleste foretrækker at være, når de løber), men i en dyb squat bliver det meget tydeligt og temmelig gennemsigtigt. Her er jeg så glad for, at det kun var piger, jeg underviste – og de kunne heldigvis godt holde til at se min squat butt i lidt større udstrækning, farver end jeg havde tiltænkt.

Frit udsyn til alt det sjove

Og sådan er det jo med ufrivillig nøgenhed. Det bliver altid sådan lidt akavet, men vi må tage det med et smil. For nylig stiftede jeg bekendtskab med en langsomt svømmende ældre herres kugler i fri dressur grundet et par lidt for løse badebukser. Jeg lå lige bag ham på samme bane – og hver gang han tog et bentag, var der frit udsyn til alt det sjove. Det syn kunne jeg egentlig godt have været foruden. Hvis jeg en dag kommer til at udsætte dig for ufrivillig nøgenhed, så beklager jeg på forhånd. Det var ikke med vilje, og jeg ville helst have været fri, men shit happens ikke sandt?! Pigerne der så min rumpe gennem bukserne sidste år må have tilgivet mig. I hvert fald skal jeg mødes med de fleste af dem til en ”Sådan går det et halvt år efter”-snak. Jeg ved allerede, at de fleste af dem holder vægttab, og nogle har endda tabt flere kilo, siden vi stoppede vores rejse sammen. Et par enkelte faldt lidt tilbage til gamle vaner, men de har taget konsekvensen og er startet hos mig igen, så vi kan få vendt bøtten igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *