Gratis personligt træningsforløb

I morgen går jeg på påskeferie. Mens jeg holde fri, så håber jeg på at finde en kvinde til mit næste projekt. Har du lyst til at træne hårdt og tabe en masse kilo? Så er det måske dig, jeg leder efter til et 12 ugers gratis personligt træningsforløb.

Betingelser for at kunne deltage

 1. Du  er rask og fri for medicin
 2. Du vejer minimum 10 kilo for meget
 3. Du har ingen skader, der forhindrer dig i at gå all in på træning
 4. Du har mulighed for at træne med mig 3 x 1 time ugentlig (mandag, onsdag, fredag i tidsrummet 9 -15)
 5. Du er helt ok med, at jeg bruger før/efter-billeder af dig i undertøj på diverse online medier
 6. Du er klar til at smide de dårlige undskyldninger, sige farvel til de dårlige vaner og starte på et nyt liv
 7. Du får vejledende kostplan fra mig hver uge. Kostplanen tager udgangspunkt i din nuværende kost og introducerer ændringer, der kan rykke dig og skabe resultater

Det bliver 12 benhårde uger, hvor du skal have fuld fokus på kost og motion. Du skal være klar til at spise lidt anderledes ved sociale sammenkomster og sige nej tak til drinks og fredagsslik det meste af tiden. På planlagte dage vil der være udskejelser, hvor du kan holde fri fra kost og træning.

Hvordan deltager jeg?

Send en mail til heidi@foodfix.dk og skriv “Ja tak til 12 fede uger” i emnefeltet. Skriv lidt om dig selv, din vægt, højde, nuværende aktivitetsniveau og lidt om dit liv. Vedhæft et billede af dig selv i fuld figur (gerne i undertøj, men det er ikke et krav).

2 tanker om "Gratis personligt træningsforløb"

 1. tanja lyth

  jeg er er en 44-årig kvinde som arbejder lidt for meget, motioner alt for lidt og spiser for meget og forkert. Arbejder som jordemoder dog med en del møde og kontorarb. men mærker min overvægt begrænser mig, jeg er 169cm høj og vejer 110kg vil jeg tro. Har været normalvægtig og sporsaktiv indtil jeg begyndte at få børn(3stk) har derefter gradvist blevet størrere og størrere de sidste 15 år…Nu er de blevet store og der er mere overskud til at tænke på mig selv jeg er der nu hvor det er ved at være sidste chance hvis det skal være. Har ikke lige et billede af mig selv.

  Svar
  1. Heidi Forfatter

   Hej Tanja. Jeg ser ikke din kommentar før nu, hvor jeg er kommet retur fra ferie. For at komme i betragtning skulle man sende en mail til mig, så derfor tilfaldt pladsen desværre ikke dig i denne omgang. Du er selvfølgelig velkommen til at gå i gang med et forløb hos mig alligevel – jeg vil med glæde hjælpe dig med at sende de lidt for mange kilo langt væk, så du får udnyttet din chance for at skabe et sundere liv. Kh Heidi fra Foodfix

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *