Januar detox

drink-fresh-lemons-3303-528x350

Vi er godt i gang med julemåneden og inden længe brager vi ind i det nye år. Hvis din december er præget af lidt for meget alkohol, sukker og junk food, så vil din krop elske dig for at give den et sundhedsboost.

Til januar afholder jeg igen mit populære online detoxforløb, hvor vi sammen bruger 10 dage til at sige “Farvel og tak for denne gang” til de dårlige vaner, som der er blevet skruet op for her i december. Du får fyldt kroppen op med optimale næringsstoffer og vil opleve energien og velværet vende tilbage til dig. Vi starter d. 5. januar. Det koster 750,- at deltage (incl. adgang til lukket Facebook-gruppe, detoxmanual, opskrifter og mulighed for daglig sparring alle ti dage)

Hvis du kigger ind på min Facebook-side vil du under anmeldelser kunne læse flere 5 stjernede anmeldelser fra tidligere deltagere på de detoxforløb, som jeg har afholdt i år. De ti dage bliver hårde. Jeg vil ikke lyve for dig. Det kræver sin mand eller kvinde, fordi du kommer til at slås med din hjerne og psyke, der beder dig om at fylde sukker eller koffein på systemet. Til gengæld går det hurtigt over, og du får det meget bedre, når du kommer ud på den anden side.

Et detoxforløb er ikke et vægttabsforløb. Du vil opleve at smide nogle kilo, men de fleste af dem vil være affaldsstoffer og væskeophobninger, der forlader kroppen. Detox er den alletiders kickstart til dig, der ønsker at tabe dig og evt. starte op i et decideret vægttabsforløb efterfølgende. Når du er godt i gang med din detox, så vil du opleve, at sukkertrangen forsvinder, du føler en større ro i systemet, du sover bedre om natten, og du får mere og mere energi efterhånden som dagene går.

Under forløbet står jeg klar med sparring, opskrifter og gode råd, når sukkerkrisen kradser. Jeg har lavet mange af denne slags detox på min egen krop og kender til de reaktioner, som du kommer til at opleve og kan guide dig i, hvordan du bedst forholder dig, og hvad du kan gøre, hvis du fx føler, at energiniveauet ikke følger med op som forventet. For der er altid noget at gøre!

Alle deltagere får adgang til en lukket Facebook-gruppe. Der udleveres en detoxmanual med alt, du har brug for at vide, inden du går i gang. Du får en bunke opskrifter, så du aldrig er i tvivl om, hvad du kan/skal spise. En del af måltiderne er baseret på, at du har enten en juicer til at presse lækre grøntsagssafter eller en blender, der kan lave smoothies. Der ud over er eneste forudsætning for deltagelse, at du er klar på at få en fantastisk oplevelse og lære dig selv bedre at kende.

Du skal da med – meld dig til ved at sende mig en mail med dit navn og adresse her: heidi@foodfix.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *