Kostvejledning og personlig træning

Grøntsager, bær og frugter er sundt

Fyld din krop op med gode næringsstoffer, antioxidanter og vitaminer. Din krop vil elske dig for det og vil betale dig mangefold tilbage i form af øget velvære og mere energi og overskud.

Hvis du leder efter en lynkur og et drastisk vægttab på ufatteligt kort tid, så skal du ikke læse videre. Det er slet ikke min stil. Hvis du til gengæld leder efter en varig livsstilændring uden forbud og løftede pegefingre, så må du endelig læse videre, for så er du kommet til det rette sted. Hvad enten du allerede ved en masse om sund kost – eller knap nok kan finde en porre i køledisken i supermarkedet, så har jeg den fornødne ekspertise til at hjælpe dig i gang og videre i et nyt og sundere liv med fokus på velvære, nydelse og overskud.

 

Foodfix principper for sund livsstil

Læs mere om mine principper for kostvejledning og træning på de underliggende links. Jeg lever og ånder for sund kost, ernæring og optimal træning – og jeg vil så gerne videregive det til dig, så du trin for trin retter op på din livsstil, så den bliver præcis så sund, som du ønsker dig. Jeg har tidligere hjulpet svært overvægtige med at komme langt ned i vægt, jeg har optimeret kosten for atleter, så de har kunnet yde optimalt, men det jeg har allerstørst erfaring med, er at hjælper kvinder i alderen 25-55 år med at finde (tilbage til) en sund og stærk krop, energi og overskud. Min typiske klient har fået børn og er et sted i livet, hvor hun igen vil til at prioritere sig selv.

Kostvejledning hos Foodfix

Og her kan du læse mere om, hvem jeg er og hvad min uddannelsesmæssige baggrund er.

Kvinden bag Foodfix: Kostvejleder og personlig træner Heidi Kronvold

Mine uddannelser

Husk at vælge din kostvejleder og personlige træner med omhu. Lav et baggrundstjek, så du er sikker på at få fat i en kvalificeret vejleder – og gå efter en person, som har en kemi, der matcher din. Det er afgørende for din succes, at du finder en vejleder, som du stoler på – og som tager dig seriøst og hepper på dig, selv når det er allersværest, og vægten måske ikke arter sig, som du gerne vil have det.

Du er velkommen til at kontakte mig på heidi@foodfix.dk eller ringe mig op på tlf. 22 64 88 15, så tager vi  en indledende snak og finder ud af, hvad dit behov er.