Kvinden bag Foodfix: Kostvejleder Heidi Kronvold

Kostvejleder Heidi Kronvold

Kostvejleder og personlig træner Heidi Kronvold

Jeg hedder Heidi Kronvold og bor i Lystrup Nord for Århus med min mand og vores to fælles børn. Tidligere i mit liv handlede alt om den næste slankekur, og vægten svingede let 10-20-30 kilo. Jeg har prøvet stort set alt inden for lynkure, sultekure og det, der er værre. Det var først, da jeg begyndte at gå op i sundhed frem for tallet på vægten, at tingene ændrede sig for mig.

Jeg begyndte at tilegne mig mere og mere viden om kost, ernæring og optimal træning. Det gav stille og roligt resultater på flere punkter: en stabil vægt, større overskud, mere energi og lyst til livet. Siden da har jeg taget flere træneruddannelser og har uddannet mig til kostvejleder og er certificeret inden for ernæring hos Precision Nutrition. Ud over min uddannelse inden for den almindelige kostvejledning, så har jeg suppleret med en uddannelse til Mindful Eating Practitioner. Med den uddannelse i ryggen kommer jeg også til at kunne hjælpe folk med problemer som fx overspisning, stressspisning eller spisning på følelser, fx når man er ked af det eller keder sig.

Mit hjerte banker for sundhed i alle former. Jeg ved, hvordan det er at veje (alt) for meget, og jeg ved også, hvor skønt det føles, når man endelig finder en måde at leve på, der er optimal for en selv. For det er ikke det samme, der dur for alle. Men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde hen til din optimale levemåde med sundheden i fokus. Når jeg kan, så kan du også!

Læs her, hvordan min egen rejse til en sund og stærk krop var