Samarbejde med producenter og sponsorater

Foodfix samarbejder med producenter om udvikling af sunde opskrifter

Har du brug for en kreativ hjerne til at komme op med en opskrift på en lækker, sund ret? S kan jeg hjælpe dig!

Jeg får løbende henvendelser fra producenter, der gerne vil have hjælp til markedsføring af deres produkter. Hvis du ser anmeldelser på min hjemmeside, så er det ALTID min ærlige mening, og jeg kunne aldrig drømme om at tage et produkt ind, som jeg ikke kan relatere til sundhed og/eller træning.

Det vil sige, du finder ikke en rosende anmeldelse (sponsoreret indlæg) af babylegetøj på min side, for det har intet med mit koncept at gøre. Jeg vil derimod gerne lege med sunde produkter og gadgets, der kan anvendes i trænings øjemed.

Jeg udvikler løbende nye opskrifter af rene, gode råvarer og helst økologisk. Hvis du har et produkt, som du gerne vil have udviklet en opskrift til og eventuelt promoveret via Foodfix på diverse sociale medier, så kontakt mig på heidi@foodfix.dk

Sponsorater er kommet for at blive, og jeg synes det er alletiders måde at hjælpe hinanden med markedsføring på. Jeg når ud til over 7.000 mennesker via hjemmesiden her og mine følgere på Facebook, Instagram og Pinterest.