Kylling med serranoskinke

Jeg havde en kedelig pakke kyllingeinderfilet, som jeg skulle have tilberedt. For at gøre dem lidt mere spændende, så viklede jeg dem ind i serranoskinke. De blev brugt som fyld i paleoburgere. Du finder opskriften på burgerbollerne her

Du kan sagtens bruge kyllingen i din madpakke. Det smager fint koldt også. Serranoskinken tilføjer lidt den samme smag som bacon og giver det altså et lidt saltet twist. Min datter, der mener, at bacon er livets krydderi, har godkendt det. Vi kalder alle former for tørret skinke for baconskinke, og så spiser hun det gladeligt. Lidl har i øvrigt også en god skinke, som jeg klart vil anbefale dig at stifte bekendtskab med. Desværre mener jeg, at de har valgt at kalde den Light skinke, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Den sælges under mærket Linessa og er så vidt jeg husker det en spegeskinke. Den er en super god erstatning for bacon. En af mine klienter har bagt skinken i ovnen og siger, at det bliver til alletiders proteinchips 😉 Det skal jeg selv lige have prøvet af ved lejlighed.

Hvis du får lyst til at prøve at tilføre lidt serrao til din kylling, så er opskriften således (it doesn’t get more simple than this):

opskrift på kylling med serranoskinke

Så skal kyllingen med serranoskinke bare steges, og så er der protein til de næste måltider

En pakke kyllinginderfilet eller bare almindelige kyllingfiletter og en pakke serranoskinke.

Hvis du bruger inderfilet, så halver serranoskinken.

Vikl et stykke skinke om hvert stykke kylling og steg ved middelvarme indtil kyllingen er gennemstegt.

Du kan også bruge andre former for tørret skinke eller kalkunbacon. Hvis du er rigtig fræk, så bruger du bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *