Magnesiumlotion

Jeg fik for noget tid siden sponsoreret en magnesium lotion af www.magnesiumterapi.dk

Jeg tager i forvejen et stilskud af magnesium stort set hver dag for at hjælpe med at få ro i kroppen om natten og generelt forbedre min restitution efter træning. Jeg har dog aldrig før prøvet at smøre magnesium på kroppen, og det glæder jeg mig til at prøve af. Måske har det bedre effekt?

magnesiumlotion til påsmøring

Magnesiumlotion påsmøres huden direkte – så slipper du for at sluge en tablet 😉

Jeg startede med at låne magnesiumlotionen ud til en klient, der døjer meget med krampe i underbenene om natten. Hun har oplevet, at lotion i kombination med et almindeligt tilskud af magnesium kunne holde kramperne væk. Vi kan dog ikke ud fra vores lille forsøg sige, om det skyldes lotion eller det almindelige tilskud af magnesium.

Har du nogen erfaringer med brug af magnesiumlotion? Så må du meget gerne smide en kommentar 🙂

Jeg ved, at der er flere, der oplever positive effekter ved at bruge magnesiumlotion på børn med indsovningsvanskeligheder og/eller ADHD-symptomer. Det kan du læse mere om her hos Anette Stradt fra Æblebørn: http://www.aebleboern.dk/2558-2/

 

2 tanker om "Magnesiumlotion"

 1. Maria

  Vi bruger det herhjemme med god virkning.

  Især til vores børn når de har vokseværk eller uro i benene inden sengetid. Vi voksne bruger det efter hård træning som ekstra supplement til det alm. magnesium vi også tager. Det hjælper virkelig godt på søvn som kosttilskuddet også gør

  Svar
  1. Heidi Forfatter

   Tak for din kommentar, Maria. Næste gang min søn på 8 klager over vokseværk i benene, så vil jeg da lige prøve lotionen af der.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *