Mariannes livsstilsændring og flotte vægttab

Livsstilsændring… det er jo virkelig et populært begreb, og jeg bruger det egentlig ikke særlig ofte, men denne gang er det det bedste udtryk for, hvad min klient oplevede på bare 12 uger. Jeg har netop afsluttet et forløb med Marianne Nielsen, der igennem de seneste 12 uger har fået 1 x personlig træning om ugen samt løbende kostvejledning. Denne her historie har jeg glædet mig til at fortælle, fordi hun selv oplever sit liv som markant forbedret, efter hun har fået rettet op på kosten og har fået træning integreret som en fast del af sin hverdag.

Frontsquat TRX skyngetræner livsstilsændring

Marianne i gang med at lave frontsquat

Jeg har trænet hende ude med en slyngetræner. Hun er troligt mødt op tirsdag efter tirsdag kl. 6 om morgenen. Det er ikke alle, der kan træne så tidligt på dagen, men for en del mennesker fungerer det rigtig godt at nå træningen, inden familien vågner og hverdagens travlhed tager over.

Marianne kom ikke til mig med en særlig stor overvægt. Hendes BMI lå på 25,2 og var kun lige en anelse for højt. Her ved udgangen af forløbet ligger hendes BMI på 22,5. Det betyder, at hun ligger lige midt i BMI-feltet, så det kunne ikke være mere perfekt. Hendes ekstra kilo var hovedsagelig fordelt fra navlen og ned. Det har haft indflydelse på programmeringen af hendes træning. Jeg har sørget for, at hun har trænet hele kroppen igennem til hver træning, men der har været en overvægt af øvelser, der styrker forlår, baglår og bagdel. Det har givet rigtig flotte resultater. Marianne er blevet 9 cm smallere om hofterne og hvert lår er blevet 7,5 cm mindre det bredeste sted.

Marianne skal selvfølgelig med herinde på hjemmesiden som succeshistorie, og det skal hun af flg. årsager:

  • Hun har tabt ca. 9,5 kilo
  • Hun er blevet 32 cm mindre
  • Hun har passet sin træning hjemme hver uge (2 x træning på egen hånd)
  • Hun har fået udarbejdet en enkelt kostplan, som hun hurtigt blev så dygtig til at bevæge sig rundt i, at hun faktisk ikke har haft behov for tilretninger
  • Mariannes kropskomposition er ændret, så hendes krop har et mere harmonisk udseende
  • Marianne taler selv om en varig livsstilsændring
  • Og så af alle de grunde, som du kan læse om i Mariannes egen beretning om forløbet:

Jeg har i 12 uger fået kostvejledning og personlig træning en gang om ugen. Vi har trænet uden for med slyngetræner (TRX), og jeg har selv trænet hjemme i stuen. Jeg har fulgt den kostplan, som Heidi har lavet. Det har været et fantastisk forløb.

Jeg er MEGET tilfreds med forløbet og meget overrasket over, hvilken betydning styrketræning og den rette kost har haft for min krop. Jeg har tabt mig mere end forventet og er blevet en del stærkere. Det er skønt!

Min kost har ændret sig markant. Jeg sprang ofte morgenmaden over før og var meget sulten om aftenen. Nu spiser jeg 5 gange om dagen og MANGE flere grøntsager. Jeg er blevet meget bevidst om, hvordan jeg spiser, og har virkelig fået nye gode vaner ind i min dagligdag. Det betyder også, at der er plads til at skeje lidt ud ind imellem, hvilket jeg så nyder ekstra meget.

Min træning har ændret sig. Før cyklede jeg lidt. Nu styrketræner jeg hjemme i stuen to gange om ugen (tre gange 45 minutter fremover) med en slyngetræner. Det er fantastisk at finde ud af, at jeg på en nem og overskuelig måde kan kombinere træning med en travl hverdag med arbejde og familie.

Her efter mit forløb føler jeg mig stærkere og føler virkelig, at det er en livsstilsændring, jeg har været igennem. Jeg har endelig fået træning ind som en fast del i mit liv. Jeg har MEGET mere overskud og energi i hverdagen. Jeg er enormt glad over, at det er lykkes mig at ændre min kost og træning – og den glæde smitter selvfølgelig af på mine omgivelser.

Det vigtigste jeg har lært under mit forløb er, at det aldrig er for sent at gøre noget godt for sig selv 🙂 Med den rette motivation kan man nå langt. Træning og den rette kost har kæmpe betydning for ens velvære – både fysisk og psykisk.

Jeg vil anbefale et forløb hos Heidi/Foodfix, fordi hun formår at tilpasse træning og kostplan til den enkeltes behov. Uden en kostplan der var nem og følge og en slyngetræner i min stue, tror jeg aldrig, det var lykkedes for mig at ændre mine vaner.

Jeg vil virkelig anbefale Heidi til alle, der ønsker at gøre noget godt for sig selv og til alle, der ligesom jeg har haft svært ved at få træning og sunde kostvaner ind i en travl hverdag.

TAK!”

Selv tak Marianne – det har været fantastisk at være med og se din livsstilsændring udvikle sig undervejs.

Hvis du ligesom Marianne har brug for et lille skub for at finde fornyet energi, så kontakt mig på heidi@foodfix.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *