Naturlig pleje til hud og hår fra Chleopatra olier

For mig handler sundhed også om mit velbefindende sådan helt generelt. Hvordan har din krop det indeni og udenpå. Du opnår den allerbedste pleje af hud og hår ved at spise sundt, men ind imellem er det luksus at tilføre lidt ekstra udefra. Det fortæller jeg dig lidt om her. Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg har indgået et samarbejde med Chleopatra olier, og i den forbindelse fik jeg lov til at vælge nogle produkter fra deres shop, som jeg har testet. Jeg valgte blandt andet en marula olie, som jeg er begyndt at bruge under min dagcreme. Jeg har virkelig tendens til tør hud, og det bliver ikke ligefrem bedre her i vinterhalvåret, hvor frosten bider lidt fra sig. Men en god olie gør underværker, og jeg er ret vild med marula olien.

ansigtsmaske med hvidt kaolin ler

Jeg havde ikke lige en grimasse, der kunne passe, men ansigtsmasken blev god

Chleopatra olier er et danskejet firma med nogle – i min optik – rigtig fine værdier. Morten og Liezel, der står bag, brænder for kvalitet og renhed. Du slipper for unødig kemi, ligesom produkterne heller ikke er testet på dyr.

Da jeg besøgte deres hjemmeside blev jeg ret vild med idéen om at lave min egen ansigtsmaske. Så ved jeg ligesom, hvad der er i. Jeg får SÅ nemt eksem og allergiske reaktioner, og det er stort set umuligt at hitte ud af, hvad dælen det er, jeg reagerer på. Til gengæld er det ret let, hvis din ansigtsmaske kun indeholder nogle enkelte ingredienser, som du selv har blandet. Sandsynligheden for at du rent faktisk ikke reagerer negativt på de gode ingredienser er formentlig også ret høj.

 

Jeg har aldrig vidst ret meget om hverken rosenvand, æteriske eller vegetabilske olier eller ler

3-4 tsk hvidt kaolinler, et par dråber jojobaolie og 1,5 tsk vand – røre, røre og så er din maske klar. Det er da let!

for den sags skyld, men det er der råd for. Du finder masser af relevante artikler om produkterne og hvordan du kan anvende dem. Fx får du en lang række opskrifter på hjemmelavede ansigtsmasker, som er lette at gå til.

Tidligere i dag smuttede jeg i køkkenet og blandede mig en ansigtsmaske med hvidt kaolinler, jojobaolie og vand. Super simpelt – og virkelig skøn maske. Man ser knap så skøn ud, mens den er på, men skidt med det 🙂 Opskriften finder du lige under billedet. Jeg har brugt en metalske, men folkene bag Chleopatra olier har siden fortalt mig, at det skal man endelig ikke gøre, fordi metallet kan ødelægge nogle af lerets gode egenskaber. Så fremover bliver det kun materialer af træ, plastik og keramik.

Indlægget er sponsoreret af Chleopatra Olier.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *