Nye spise- og træningsvaner for livet

Det er blevet tid til endnu en succeshistorie, og denne her har jeg virkelig glædet mig til at dele med jer, for her er tale om en klient, der virkelig har fået nye spise-og træningsvaner for livet. Hun startede hos mig i august måned 2015 og er netop afsluttet med udgangen af marts 2015.

16 kilo vægttab, før efter billede

De mere end 16 kilos vægttab er til at få øje på. Lårene er blevet ca. 10 cm mindre i omkreds, og taljen er svundet 12 cm. Hofterne er blevet 13 cm mindre. Virkelig flot arbejde af denne klient.

Når jeg tænker tilbage på den allerførste træning i august måned sidste år, så husker jeg en kvinde, der mødte op med et stort smil og masser af gåpåmod. Hun gav den alt, hvad hun havde i sig og var nærmest blommefarvet i ansigtet, da træningen var ovre. Jeg kan huske, at hun kommenterede, at det var lidt vildt, at jeg kunne slæbe problemfrit rundt med kettelebells på 20 kilo. Det smiler jeg af nu, for der gik ikke ret lang tid, før hun var den første til at melde sig til at slæbe de tungeste redskaber til og fra træning.

Et stykke inde i forløbet begyndte vi at måle kondital. Det stod ret skidt til. Hun bonnede ud i kategorien “meget lavt kondital”, men det blev der hurtigt lavet om på. Allerede i slutningen af november sidste år rykkede hun op i den kategori, der rummer “højt kondital”. Det er simpelthen så flot, og det viser, at hvis der er noget, man virkelig vil, så kan man. Det kræver, at man yder den indsats, der skal til – men hvis man har målet for øje og har det sjovt undervejs, så er det en fed følelse at se og følge sin egen udvikling.

Hun har tabt mere end 16 kilo og er svundet 58 cm. I alt har hun smidt 16,88% af den kropsvægt, som hun lagde ud med. Du skal læse, hendes egne betragtninger om at være under mine vinger – og de kommer her:

Klientens egen fortælling

“Jeg startede i gruppeforløb hos Foodfix i august 2015. Mit mål var at komme i gang med at træne og få nye spisevaner. Hvis der så også kunne komme et vægttab med, så ville jeg blive ekstra glad.

Jeg blev ret hurtig meget glad for måden vi træner på hos Heidi, og valgte derfor at forsætte hos hende helt frem til april 2016.

Jeg er ret godt tilfreds med mit resultat, men mangler stadig en del kilo. Lige nu prøver jeg selv, men regner med at tage endnu en omgang hos Heidi, både fordi det er godt, brugbart, virksomt, men mest fordi den måde Heidi sammensætter træningen på gør, at jeg får trænet HELE min krop og får det godt, både fysisk og psykisk .

Jeg spiser mere mad nu…. Uden at det tager ekstra tid. Min krop skriger ikke efter usunde sager, da jeg er mæt på den gode måde. Der er blevet helt naturligt for mig at spise grønt til alle måltider.

Inden jeg kom hos Heidi, havde jeg et kondital, der var lavt-meget lavt. Nu er det højt 🙂 Jeg kan løbe 5 km, jeg træner af lyst, ikke fordi det er noget jeg skal. Jeg har fundet ud af, hvordan jeg skal træne, jeg har lært at lave øvelserne rigtigt, og derved er det blevet en glæde at træne. Jeg er begyndt at vågne tidligt søndag morgen for at løbe inden morgenmad, hvilket ALDRIG før var sket. Jeg har fundet ud af, at det giver energi at bruge energi.

Jeg har opnået mange andre mål end dem på vægten. Først og fremmest glæden ved træning. Jeg kan købe tøj i alm. størrelse, i en alm. butik, så jeg ikke kun skal vælge fra storpige-butikkerne.

Jeg har tænkt mig at forsætte med alt det jeg har lært. For mig har det ikke været en kur, men en livsstilændring. Jeg kan mærke og se at det virker, så det stopper jeg ikke med igen 🙂

Jeg fået pænere hud (selvom rynkerne er blevet mere tydelige, efter fedtet er væk). Jeg har MEGET mere energi, sover bedre, smiler mere og får mange positive bemærkninger om mit udseende, ikke kun mit vægttab. Jeg har fået styr på mit blodsukker, så jeg ikke falder i sukkerfælderne (kun når jeg selv vælger det). Jeg laver madplaner, som virker for hele familien, hvilket igen giver mere overskud og energi. 

Jeg vil anbefale et forløb hos Foodfix, fordi det virker, man bliver glad, stærk, sund og får energi til at leve et aktivt liv.

Heidis måde at være træner på er fantastisk. Hun er god til at svinge pisken, når der er brug for det, hun er god til at støtte, opmuntre, vejlede, vise og hjælpe en med at se ens udvikling. Hun er positiv og personlig. Et gruppeforløb er ikke kun hård træning, men også sjov og ballade. Man møder nye mennesker, nogen bliver venner, andre gode træningsmakkere, andre bekendte. Men vigtigst af alt, så bliver vi hinandens sparringsmakkere i forløbet, vi lærer af hinanden, støtter hinanden, griner med hinanden.

Heidi, det er fantastisk det du har her 🙂 Tusind tak for nu. Jeg kommer igen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *