Nye vaner for livet

For et år siden fik jeg en mail fra en kvinde, der i den grad trængte til min hjælp. Læs et uddrag her:

“Jeg har i en længere periode været ked af min overvægt. Jeg er kronisk træt, og ked af, at jeg ikke har energi til at løbe rundt og lege med mine tre livlige og livsbekræftende drenge.Jeg har gennem denne vinter været ekstra træt og manglet energi. Dette har jeg kunnet mærke på mit arbejde og i min relation til mine egne børn og mand. En uhyggelig og trist udvikling, som jeg virkelig ønsker at vende. Jeg er top motiveret for at ændre mit liv radikalt og blive en bedre mor, kone, kollega og veninde. ”

Siden den første mail fra hende er der sket en helt utrolig udvikling. Hun har virkelig fået ændret sine vaner og er nu et sted, hvor hun er ganske afslappet om kosten og kan tillade sig at være det, fordi hun motionerer fast og løbet minimum 100 km om måneden. Det har hun i øvrigt gjort siden juni 2014. Om nogle måneder skal hun løbe halvmaraton, og jeg er helt sikker på, at hun holder fast i sin flotte udvikling. Der er bare ikke noget, der er mere motiverende for mig end at være med til at skabe så solidt et fundament, at det stadig står flot et år efter:

Er du klar til et nyt liv ligesom hende her?

Det er nærmest en ny kvinde på de nederste billeder. Hun lever et aktivt liv med masser af overskud til familien i dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *