Opskrift på æggemuffins med laks og spinat

Her får du del to i føljetonen med variationer over æggemuffins. Denne gang får du en opskrift på æggemuffins med laks og spinat. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller som et lækkert indslag i madpakken. Denne variation er særligt god ernæringsmæssigt, fordi du ud over de gode proteiner fra æg, også får omega3 og d-vitamin fra laks og god næring fra frisk spinat.

opskrift æggemuffin laks og spinat

Start dagen med et par æggemuffins med laks og spinat, så har du god mæthed i lang tid.

Ingredienser til æggemuffins med laks og spinat

Sådan tilbereder du opskrift på æggemuffins med laks og spinat

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Skær laksen ud i mindre mundrette bidder

Skyld spinaten og giv den evt. en hurtig tur på skærebrættet, hvis bladene er meget store.

Bland alle ingredienser sammen med æggemassen.

Pensl silikonemuffinforme – du skal bruge 12 “huller”.

Fordel æggemassen i formene og bag dine muffins på miderste ribbe ved 175 grader i ca. 20 minutter.

Server med lidt ekstra grøntsager.

Hvis du er vild med feta, så tilføj et par tern til hver muffin. Det smager virkelig godt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *