Opskrift på æggemuffins med tomat og skinke

For nylig lavede jeg en afstemning på Facebook, hvor jeg spurgte mine følgere, hvilken opskrift de helst ville have først – og vinderen blev æggemuffins med tomat og skinke. Som lovet kommer den her 🙂 Opskriften giver 12 æggemuffins.

opskrift på æggemuffin med tomat og skinke

Æggemuffin med tomat og skinke klar til at komme i ovnen

Ingredienser til æggemuffins med tomat og skinke

Sådan tilbereder du opskrift på æggemuffins med tomat og skinke

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Skær løg ud i små tern.

Skær de to af tomaterne ud i tynde skiver, så du har 12 skiver i alt.

Skær resten af tomaterne ud i tern.

Bland løg, tomattern og oregano sammen med æggemassen fra grundopskriften.

Pensl silikoneforme til muffins med lidt olie. Du skal bruge 12 “huller”

Fordel æggemassen i formene.

Slut af med at lægge en skive tomat på toppen af hver muffin.

Bag muffins ved 175 grader midt i ovnen i ca. 20 minutter. De er færdige, når æggemassen er stivnet. Vær opmærksom på, at dine æggemuffins hæver en smule, så det er fint, hvis formen ikke er fyldt helt op til toppen.

ægemuffin tomat skinke opskrift

Så er der serveret en god start på dagen med en æggemuffin med tomat og skinke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *