Opskrift på proteinis med banan og melon

Egentlig egner en opskrift på proteinis med melon og banan sig bedre til en varm sommerdag, men i det mindste kan vi måske lukke øjnene og drømme os til solskin og lange, lyse dage. Jeg laver ikke ret mange pseudosunde desserter og kager, men denne her er i en klasse for sig – og den er ikke særlig tung kaloriemæssigt, som de fleste sundere desserter har tendens til at være. Hvis du er til softice, så er du til denne her is. Du kan variere den ved at benytte en anden smagsvariant af proteinpulver – eller du kan tilsætte frosne jordbær, chokolade, hakkede nødder osv. Der er masser af muligheder for variation. Her får du et af de mere simple bud, som ikke kræver en lang ingrediensliste.

opskrift proteinis

Lækker proteinis med banan, melon, kokos og vanilje

Denne her proteinis får lækker smag fra vanilje, banan, honningmelon og kokos, så den ligger i den eksotiske ende. Der er nok til en ret stor dessert til 4 mennesker.

Ingredienser til opskrift på proteinis med banan og melon

  • 2 modne bananer
  • ½ honningmelon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 scoop vaniljeproteinpulver (jeg brugte denne her fra Bodylab, der er sødet med stevia)

 

Sådan tilbereder du din proteinis

Dag 1: Skær bananerne ud i tynde skiver og frys dem ned i en fryseegnet pose. Skær melonen fri for skræl og fjern kernerne. Herefter skærer du den ud i små firkantener, som ligeledes fryses ned.

Dag 2:

Tag banan og melon ud af fryseren og kom den i en god blender (du kan også sagtens lave det med en stavblender).

Tilsæt kokosmælk lidt efter lidt. Hav god tålmodighed og lad være med at hælde det hele i fra start. Det varierer lidt, hvor meget der skal til for at få en ensartet masse. Det skal minde om softice.

Blend, blend, blend.

Tilsæt til sidst vaniljeproteinpulver og rør godt rundt.

Server straks – det smelter ret hurtigt og er ikke egnet til genfrysning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *