Opskrift smoothie: Power smoothie

Selvom jeg går ind for, at man ikke skal drikke sine kalorier, så er vi allesammen ind imellem i tidspres, og i de situationer kan det være rart at have noget nemt at gå til, som samtidig er mættende og indeholder nogle gode næringsstoffer. Det kan fx være en smoothie, som er tilsat protein og sundt fedt. Du får en opskrift på en smoothie af mig her, som du kan variere ved at udskifte fx bær eller grøntsager.

Opskrift smoothie - let og lækker

Sund og nærende power smoothie. Den du ser på billedet er lavet uden grønt, så dit resultat vil ikke være så flot, rødt i farven, hvis du følger opskriften

Ingredienser til opskrift på power smoothie

  • 1 scoop proteinpulver – fx jordbær- eller vanillesmag
  • 1 håndfuld frosne bær (jordbær, blåbær eller hindbær fx)
  • 5-10 udblødte mandler/nødder
  • Lidt vanillepulver (ikke vanillesukker)
  • 2 håndfulde frossen spinat eller broccoli
  • 1 dl kokosmælk
  • Vand til passende konsistens

Sådan tilbereder du din power smoothie

Blend alle ingredienserne sammen og tilføj vand, indtil du får den konsistens, som du kan lide. Jeg bruger selv ofte proteinpulver fra bodylab (www.bodylab.dk), men andre mærker kan også bruges.

Hvis du gerne vil være ekstra ”clean”, så kan jeg anbefale dig hamp-, ærte- eller risproteinpulver. Risproteinpulver har dog tendens til at gøre din smoothie lidt melet, mens ærteprotein (eller almindelig valleprotein, som du kan finde på Urtekrams hylder i fx Superbrugsen eller andre af de større supermarkeder) har en tendens til at smage lidt igennem.

Prøv dig frem og find den variant, som passer til dig 🙂

Vær dog opmærksom på, at det ikke er altid, at poserne med protein holder hvad de lover. Der er OFTE langt mindre protein i, end fabrikanten praler med. Derfor: vælg et mærke, som du har hørt andre sige god for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *