Skal du have en af de tre sidste pladser til januar?

Vi går en travl julemåned i møde lige om lidt. Det plejer at være en rigtig udfordrende måned for de fleste – både hvad angår økonomien og presset på bukselinningen. Jeg kan faktisk hjælpe dig lidt med begge dele, hvis du er hurtig på aftrækkeren.

Til januar starter jeg igen et gruppeforløb op med fælles træninger her i Lystrup. Og der er den lille fede finte, at hvis du tilmelder dig og betaler inden 1. december, så er du med i lodtrækningen om at få hele din betaling refunderet. Det vil altså sige mulighed for at få 12 uger sammen med 12 andre motiverede kvinder for 0 (som i NUL) kr.

Resultat efter 12 ugers gruppeforløb

Resultatet fra en af deltagerne på det seneste gruppeforløb

Hvis du ikke bliver den heldige vinder, så slipper du med 2.250 kr. (eller tre rater á 800 kr.). For de penge får du flg.:

Walk and talk hver tirsdag fra 17:30-18:30 med start 5. januar og så de næste 12 uger

HIIT/METCON/Styrke-/TRX-træning lige efter walk and talk – altså fra 18:30 – ca. 19:30

Kostvejledning alle 12 uger – vi finder sammen den bedste løsning for dig. Der er flere veje til Rom, og jeg skal nok guide dig den bedste vej derhen.

Mulighed for deltagelse i ekstra træninger/gåture her og der. Når jeg har tid, så laver jeg en træning eller en fælles gåtur.

Sparring og motivation fra mig og de 11 andre deltagere gennem en lukket (og hemmelig) Facebook-gruppe.

Opskrifter

Træningsprogrammer

Viden – og mulighed for at stille spørgsmål til mig, når det passer dig enten via mail eller Facebook-gruppen. Jeg svarer alle hverdage (og som regel også i weekenden, men det øver jeg mig på at lade være med) 😉

Ansigt før efter forløb

Der sker rigtig meget med din krop i løbet af et 12 ugers gruppeforløb. Se bare hende her fra mit seneste forløb. Det kan blive dig!

Og lige nu er det altså sådan, at 9 ud af 12 pladser er reserverede – så hvis du vil være heldig og få fingrene i en af de sidste pladser, så skynd dig at kontakte mig her heidi@foodfix.dk

Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at hjælpe en ny flok kvinder et federe sted hen. Noget af det mest fantastiske i mit job er at se, hvordan mennesker blomstrer op og stråler, når de får den rette støtte og vejledning. Kvinder, der pludselig kan tage push-ups eller begynder at kunne løbe, fordi vægten kommer så langt ned, at kroppen kan holde til det. Kvinder, der bliver så selvsikre og tilfredse i egen krop, at mændene derhjemme begynder at lette røven fra sofaen og starter med at træne, fordi konen er blevet så lækker, at de er bange for, at hun stikker af, hvis de ikke gør noget. Motivation og træningsglæde smitter – jeg vil med glæde smitte dig lidt 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *