Slut med sultekure

Jeg arbejder ikke særlig ofte med mænd, fordi det bare ikke er dem, som jeg er bedst til at hjælpe. Jeg forstår mig bedre på kvinder, men ind imellem sniger der sig alligevel en mand ind i flokken. Og det er tilfældet med ham, som du skal læse om her.

før efter billede

12 ugers forløb gav vægttab på 10 kg. Det er hovedsagelig det farlige bugfedt, der er svundet.

Han har været på et 12-ugers online kostforløb, hvor han har fået ugentlige kostvejledninger via mail/telefon. Jeg har udarbejdet kostplaner til ham, der tog udgangspunkt i hans nuværende kost, så vi kunne flytte ham længst muligt med mindst mulige ændringer. Han er blevet MEGET sundere og har tabt en hel masse af det farlige bugfedt (det der sidder rundt om organerne og får maven til at bule ud).

Min største udfordring i forløbet her, har været at få ham til at spise nok. Efter rigtig mange sultekure, hvor der også har været opnået vægttab, så kan det være svært at tro på, at man faktisk godt kan tabe sig uden at skulle sulte sig selv. Kroppen skal have næring og energi. Det giver overskud og lyst til træning – og et bedre velbefindende i det hele taget. Den gode kost og enkelte kosttilskud i form af magnesium, d-vitamin og omega 3 har hjulpet med at reducere ledsmerter, så han igen er blevet i stand til at yde en god indsats i fitnesscenteret. Jeg har lært ham om, hvordan han bedst vælger sine øvelser til træning. Bl.a. har jeg instrueret ham i at vælge flere træk- end presøvelser, fordi han skuldre er let indadroterede.

Ud over det flotte vægttab, så er han også blevet 49 cm mindre. Det er simpelthen så flot – især når vi tænker på, at der var en længere pause i forløbet pga. sommerferie, hvor sundheden ikke stod øverst på listen.

49 cm tabt

49 cm tabt i alt

Du kan læse hans egen beskrivelse af forløbet her:

Evaluering af forløb

Beskriv dit forløb hos Heidi:

Jeg har gennemført et 12 ugers forløb,som er gået rigtigt godt. Vi aftalte et ugentligt vægttab på 0,5 kg ved kostændring og endnu et vægttab på 0,5 kg ved motion. Slutresultatet blev et vægttab på samlet 10,1 kg. Kostplanen har været utrolig let at følge, dog har jeg fået lavet ændringer, da det ind imellem har været svært at spise de store  mængder.

Er du tilfreds med resultatet?

Jeg er meget tilfreds med resultatet, da jeg nu kan passe alt mit tøj igen, og hverdagen igen er blevet lidt lettere.

Hvordan har din kost ændret sig?

Selvom de 12 uger er gået hurtigt, har både smag og vaner ændret sig, så jeg nu spiser mere protein og meget mindre hvidt brød.

Hvordan har din træning ændret sig?

Min træning har ikke ændret sig ret meget, men jeg har fået lavet om på enkelte øvelser, så der nu er mere balance i musklerne for og bag.

Har du opnået andre mål end dem på vægten?

Jeg har tidligere døjet meget med smerter i skuldre og ryg, og haft ømhed i kroppen.

Ømheden er stort set forsvundet, og smerterne er stort set forsvundet.

Hvordan vil du spise og træne fremadrettet?

Jeg fortsætter med kostanvisningerne, som egentlig kun indebar små ændringer fra det daglige.

Træningen vil følge mit humør, og jeg vil lave, hvad jeg finder sjovt og godt.

Har du oplevet andre positive ting i forbindelse med dit forløb?

Jeg vil tro, at mit blodsukker har været mere stabilt, da jeg ikke har haft trang til at spise ud over kostplanen

Hvad er det vigtigste du har lært under dit forløb, og som du vil tage med dig videre i livet?

At det egentligt kun er nødvendigt at ændre få ting, for at opnå et resultat, og så lade tiden arbejde for dig.

En lille ændring i lang tid, giver et stort resultat.

Vil du anbefale et lignende forløb hos Foodfix/Heidi til andre?

Det vil jeg helt sikkert.- I mit liv har jeg været på et utal af slankekure og også tabt mig for så at tage det hele på igen. –Kuren her er nok mere en spisekur, end en egentlig slankekur, og man er rigelig mæt hver dag. Derfor er der ingen problemer med at holde det ud.

Vedrørende træningen har du givet gode råd om, hvad der var godt for mig. Så jeg er yderst godt tilfreds, og forventer at tabe yderligere 5 kg i løbet af 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *