Succeshistorie: Randi Dohn Christensen

Randi tabte 9 kilo og 42,5 cm, så selvfølgelig skal hun have plads på hjemmesiden som en succeshistorie. Det har været en fornøjelse at have Randi med hele vejen. Hun har ydet en rigtig god indsats og var igennem en super flot udvikling. Randi endte med at være en hård nyser, der bl.a. kunne tage push-ups på fødderne, og hun fik virkelig taget hul på nogle nye gode vaner med hensyn til kosten.

Læs her Randis egne ord om at være med i et af mine gruppeforløb.

powerwalk opvarmning træning

Randi (forrest til højre) på en af vores powerwalks, som fungerer som opvarmning inden den reelle gruppetræning for et af holdene.

Jeg har gået hos Heidi i et 12 ugers gruppeforløb med kostvejledning og træning 1 gang om ugen.

Jeg har gennem de sidste 20 år taget nogle kilo på, som jeg efterhånden blev mere og mere træt af. Jeg har gennem flere år prøvet at tabe mig ved at lade være med at spise slik, kager, chips osv., men det har ikke rigtig hjulpet.

Gennem en kollega hørte jeg om Heidi og Foodfix, og startede forløb i april 2016. Jeg fik lavet en kostplan ud fra, hvad jeg godt kan lide. I starten synes jeg, at det var hårdt at skulle tænke i nye baner kostmæssigt, men allerede efter 2 uger begyndte det at blive en vane at tænke i sundere baner. Kostplanen blev justeret flere gange undervejs, så jeg havde et stabilt vægttab, samt at kosten passede til mig. Jeg nåede mit mål med at tabe mig 9 kg inden for ca. 10 uger, hvilket var utrolig motiverende. Jeg havde mange spørgsmål undervejs, og Heidi var altid klar til at svare og opmuntre. Jeg har også været utrolig glad for den opskriftsamling med sunde opskrifter, som Heidi har lavet

Fælles motivation gennem Facebook

Vi har en Facebookgruppe med medlemmer fra holdet, hvilket også er utrolig motiverende. Her bliver der delt opskrifter og gode råd, samt man motiverer hinanden i forhold til at få trænet/løbet/gået derhjemme.

Jeg har gennem årene løbet lidt og cyklet til og fra arbejde, men kunne mærke at mit core begyndte at blive svagt, jeg fik ondt i ryggen/lænden og alle mulige skavanker. Jeg har gået til træning hos Heidi 1 gang om ugen i de 12 uger, først 1 times powerwalk og derefter 1 times styrketræning. Det har været utrolig godt og for hver gang (samt hjemmetræning) kunne jeg mærke, at jeg blev stærkere. Træningen foregår ude i naturen, hvilket er utrolig skønt. Heidi er altid glad, motiverende og fyldt med energi, der smitter.

Hvis jeg skulle lave noget om, skulle det være, at jeg skulle have været tilmeldt træning 2 gange om ugen, det ville have været endnu bedre. Jeg vil også klart anbefale, at man tager før og efter billeder, det fik jeg ikke gjort, og det er jeg rigtig ked af.

Jeg kan kun give Heidi og Foodfix de allerbedste anbefalinger.

Fem stjerner til Foodfix

I mailen, som Randi sendte sin historie til mig i, skrev hun blandt andet også:

“Du må bruge det lige, hvor du vil, og jeg giver dig 5 stjerner 🙂

Det er i dag 14 dage siden, at jeg slap den helt stramme kostplan, selvfølgelig lever jeg for det meste efter planen, men giver mig også lov til lidt engang i mellem, og i dag vejer jeg x kg, hvilket er det mindste, jeg har vejet, dvs 100 g mindre end den mindste vejning i forløbet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *