Anne tabte 7 kilo og mere end 50 cm

vægttab 7 kilo og 50 cm

Anne oplevede at blive mere end 50 cm mindre og 7 kilo lettere

Sidste efterår havde jeg fornøjelsen af at have Anne med i et gruppeforløb. Vi havde mange snakke undervejs omkring det der med at skulle tabe sig på en måde, der stille og roligt bliver til en livsstil. Anne havde tidligere tabt sig med fx Dukan, og når motivationen ind imellem dykkede, så fik hun lyst til igen at leve efter Dukans strenge regime med stort set ren proteinkost. Det fik jeg heldigvis talt hende fra ved bl.a. at spørge hende om, om hun kunne forestille sig at leve sådan resten af livet. Det kunne hun ikke – og hun kunne godt se, at det ikke hjælper noget at gå på en eller anden skør kur, for så genvinder hun hurtigt de tabte kilo, når kuren er slut. Jeg arbejder med varige ændringer og forsøger altid at finde en kost, der giver mening for den enkelte.

Læs Annes egne ord omkring hendes oplevelser hos mig her.

Er du tilfreds med resultatet?

jeg er meget tilfreds med resultatet og de knap 7 kg og over 50 cm men især processen og den ændrede livsstil er vigtig.

Hvordan har din kost ændret sig?

Knap så meget kulhydrat, flere grønsager og protein og plads til “forkert” kost uden at falde i mit gamle mønster med at droppe det hele og fortsætte det usunde i længere tid.

Hvordan har din træning ændret sig?

Jeg er generel mere aktiv… Går, cykler dagligt og træner ca. 3 gange om ugen. Presser mig selv meget mere end førhen da jeg har trænet

Har du opnået andre mål end dem på vægten?

Over 50 cm er forsvundet så meget bedre spejlbillede og meget mere energi og bedre humør.

Hvordan vil du spise og træne fremadrettet?

Fortsat få bevægelse ind hver dag og 3 gange kondi/styrke

Har du oplevet andre positive ting i forbindelse med dit forløb?

Jeg har oplevet mindre stress, mere overskud, pænere hud, bedre søvn, stabilt blodsukker, mindre hovedpine og oveni også bedre selvværd 🙂

Hvad er det vigtigste du har lært under dit forløb?

Ingen quik fixes men virkelig at se det som en livsstil (uden at det bliver ekstremt)

Vil du anbefale et lignende forløb hos Heidi til andre?

Helt sikkert. Jeg synes Heidi formår at individualisere og tilpasse hendes viden og anvisninger til den enkelte. Hun er engageret og flytter en! så jeg vil klart anbefale det.
Forløbet blev på intet tidspunkt kedeligt da Heidi hele tiden kom med ny trænings og kostmæssig inspiration. Derved blev jeg også ekstra udfordret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *