I dag får du opskriften på et genialt tilbehør med masser af næring og vitaminer. Du kan bruge det som tilbehør til alt fra kyllingefilet til fisk – ellers sammen med et par spejlæg på en kødløs dag. Jeg spiste det sammen med æg som morgenmad i dag, men andre vil nok foretrække det senere på dagen 😉
Ingredienser til varm kikærtesalat
- 3 fed hvidløg
- 1 dåse kikærter
- 1 porre
- 1 stort stykke hvidkål
- 1 stort stykke spidskål (jeg brugte lille spidskål, fordi det ser så flot ud)
- 1 snackpeber
- ½ broccoli
- 1 spsk olivenolie
Krydderier – vælg dem du bedst kan lide og giv den gas. Jeg tog den nemme løsning og brugte en færdig barbecueblanding.
Sådan laver du varm kikærtesalat
Dræn kikærterne.
Snit alle grøntsagerne i mundrette stykker.
Varm en pande med olivenolien op.
Start med at svitse hvidløg et par minutter og tilsæt herefter resten af grøntsagerne.
Lad det stege indtil grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
Krydder godt.
Server evt. med lidt cremefraiche og chilisauce.