Ziaja og selvkærligheden

Nu er vi et par uger inde i januar. For 20 dage siden stod du formentlig med hovedet fuld af champagnebobler og gode ønsker for det nye, sprøde år. Måske satte du dig også et nytårsforsæt?Det gjorde jeg også. Ja, faktisk så allierede jeg mig med en hel flok af kvinder og sammen er vi ude på noget. Vi har nemlig sat os mål, der ikke handler om, at vi skal tabe os, holde med at ryge, træne mere, ikke må spise sukker eller andre “forbudsfortsætter”.

I stedet har vi lavet en gruppe sammen på Facebook, hvor vi forpligter os til selvkærlighed. “Hvad er det nu for noget helligt pjat?!” Det er faktisk ikke spor helligt eller frelst. Det handler blot om, at vi hver eneste uge i 2018 vil gøre noget godt for os selv. Det skal være noget, der fylder os op med energi, glæde og mindsker stress. Noget du elsker at gøre. Det kan være alt fra at gå en tur, læse en god bog, gå i nattøj en hel søndag, snakke natten lang med en god ven. Anything goes, det er helt op til dig. Hvis du har lyst til at være med, så er du velkommen. Bare klik dig ind og anmod om medlemsskab i gruppen, Foodfix Mit 2018

Afstresning med hjemmespa og Ziaja

Hjemmespa med Ziaja

Mine første uger har blandt andet budt på afstresning med yoga, en tur i byen med dans i Karmaklubben Århus og i denne her uge har jeg lavet hjemmespa. Jeg er nemlig så heldig, at Ziaja sendte mig en lækker hudplejeserie før jul, som jeg har lovet at teste for dem. Jeg fik blandt andet en dagcreme, natcreme og micellar water, som jeg har brugt hver dage i et par uger nu. Eller det vil sige, natcremen har jeg ikke brugt vildt mange gange, for jeg er virkelig en klovn til at huske den der “skønhedsrutine” om aftenen. Om morgenen giver det helt sig selv, for hvis jeg ikke bruger ansigtscreme, så føles det som om min ansigtshud er liiiidt for stram (og tro mig, det er den ikke – der er masser af folder).

Jeg døjer ret meget med min hud. I perioder får jeg psoriasislignende plamager i ansigtet. Hvis du krydrer de tørre pletter med meget sensitiv hud, rynker og urenheder, så har du et ret godt bud på, hvordan min hud arter sig. En beskrivelse a la denne gav jeg videre til Ziaja, og de valgte hudplejeserien, Rose Butter, der passer til mig. Jeg er altid noget skeptisk omkring nye produkter, fordi jeg gang på gang oplever, at jeg simpelthen ikke kan tåle dem. Heldigvis kan jeg godt tåle denne her serie, så det gør mig positivt stemt.

ziaja rose butter line

Ziaja Rose Butter dag- og natcreme

Flashback og selvkærlighed

Mit første indtryk da jeg åbnede bøtten med dagcreme var et flashback til min barndom. Duften og konsistensen mindede mig om et eller andet, som jeg kan huske fra langt tilbage. Der gik ret lang tid før jeg kunne sætte fingeren på, hvad det var. Min kære bedstemor brugte en helt bestemt creme, som jeg ikke kan huske hvad hedder. Men den havde en duft med de samme noter og samme sart, lyserøde farve. At sammenligne en ny creme med en ældre sag fra 80’erne er ikke helt fair, men det er skrevet med smil på læben og bestemt positivt ment. Jeg var glad for at få vakt det minde til live.

Dagcremen er utrolig lækker i konsistensen, og den holder min hud velfugtet hele dagen. Det plejer ofte at være sådan for mig, at jeg skal gensmøre hen ad dagen, fordi jeg føler mig tør igen.

I dag har jeg brugt seriens micropeeling og ansigtsmaske, mens jeg lå forsænket i mit lækre, grønne 70’er badekar. Især peelingen er jeg vild med. Den har nogle rigtig fine, små korn og i modsætning til mange andre peelingcremer/skrubbemasker, som jeg har prøvet, så er der rigeligt af dem. Jeg synes tit, at der ligesom er for få peelingsenheder til at jeg synes, at jeg får det resultat, som jeg gerne vil have. Men det har jeg bestemt gjort denne gang. Jeg sidder nu med dejlig,  blød ansigtshud uden tørre og skallende områder.

Ziaja Rose Butter Micro Peeling

Ziaja Rose Butter Face Mask & Micro Peeling

Men er det dyrt, det der Ziaja? Nix, det er afgjort i en prisklasse, hvor alle kan være med. Tjek deres shop ud og hop med på en bølge af selvkærlighed, så dit 2018 bliver gladere, sjovere og mindre stressende end dit 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *